Tilaa koulutusta!

Haluatko tukea organisaatiosi asiantuntijoita tavoitteellisessa viestinnässä, ja etsitkö heille työkaluja eri kanavissa kirjoittamiseen? Pohditteko työpaikallasi, miten asiantuntijoiden äänen saisi kuuluviin siten, että se vahvistaa organisaation profiilia? Pidämme päivätyömme ohessa kirjoittamiskoulutuksia ja asiantuntijaviestinnän valmennuksia. Ota meihin yhteyttä!

Räätälöimme koulutukset ja valmennukset aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Kirjoittamiskoulutukset

Kirjoittamiskoulutuksemme tarjoavat osallistujille käytännön vinkkejä ja arjen työkaluja lukijaa palvelevien tekstien kirjoittamiseen. Rakennamme koulutuksen sisällön asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Esimerkkiaiheita:

  • blogikirjoittaminen
  • sosiaalisen median kirjoittaminen
  • hyvän tekstin elementit, esim. punainen lanka, tiivistäminen, otsikointi
  • tekstien tyyli ja sävy sekä kohteliaisuus esimerkiksi asiakasviesteissä
  • kielenhuolto ja oikeinkirjoitus.

Asiantuntijaviestinnän valmennukset

Asiantuntijaviestinnän valmennukset on suunnattu sekä asiantuntijoille että esimiehille. Asiantuntijoille tarjoamme työkaluja arjen kirjoittamiseen ja viestintään, ja esimiehille annamme välineitä siihen, kuinka kytkeä asiantuntijoiden viestintä yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Valmennustemme hintaan sisältyy ohjeistuksia ja muita työkaluja, joita voitte hyödyntää koulutusten jälkeen, sekä kirjalliset suositukset viestinnän kehittämiseksi.

Asiantuntijaviestinnän valmennus, S

S-kokoinen valmennus sisältää kaksi 2–3 tunnin valmennuskertaa. Tilaa tämä, jos tarvitset tiiviin työkalupakin arjen viestinnän ja sen johtamisen tueksi.

Asiantuntijaviestinnän valmennus, M

M-kokoinen valmennus sisältää neljä 2–3 tunnin valmennuskertaa. Valmennus sisältää kaksi koulutusta ja kaksi workshopia. Tilaa tämä, jos tarvitset työkalut alkuun ja haluat lisäksi varmistaa, että uusia toimintatapoja päästään soveltamaan arjessa.

Voit tiedustella myös muita organisaatiosi tarpeisiin sopivia valmennuksia. Ota yhteyttä!

Tekstintarkistus ja oikoluku

Onko tekstisi viimeistelyä vaille valmis? Kaipaisitko apua esimerkiksi rakenteen suunnittelussa? Tarkistamme lyhyitä ja pitkiä tekstejä ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja huolellisesti, ja konsultoimme kirjoittajia kasvotusten ja netissä. Hyödynnämme ajantasaisia kielenhuollon lähteitä, ja otamme huomioon organisaation viestinnälliset linjaukset.

Tutustu meihin.