Tutustu meihin

Laura Niemi

Laura Niemi on sisällöntuotannon ja kielenhuollon ammattilainen, jolla on vuosien kokemus työelämän kirjoittajien valmentamisesta. Hänen erikoisalaansa ovat blogitekstit, sosiaalisen median kirjoittaminen, sisällön strateginen suunnittelu ja viestinnän tyyli ja sävy.

Laura uskoo, että moni organisaation haaste ratkeaisi, jos kirjoittajilla olisi työkaluja arjen kirjoittamiseen ja sitä kautta asiantuntijaprofiilin rakentamiseen.

Päätyönään Laura toimii viestinnän asiantuntijana korkeakoulusektorilla. Hän hoitaa mm. sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja kehittää asiantuntijaviestintää. Vapaa-ajallaan hän katsoo scifielokuvia ja virkkaa.

Ota yhteyttä: lauraniemi123@gmail.com
Twitter
LinkedIn

Nina Finell

Nina Finell on viestinnän ja tekstikonsultoinnin ammattilainen, jolla on laaja kokemus monikanavaisesta asiantuntijaviestinnästä. Hänen ydinosaamistaan on viestinnän strateginen suunnittelu ja selkeän, persoonallisen ja kohdennetun viestinnän toteutus.

Päivätyössään Nina toimii julkaisukoordinaattorina markkinointi- ja viestintäpalveluissa korkeakoulusektorilla. Hänen työhönsä kuuluu mm. asiantuntijoiden viestintäosaamisen kehittäminen, kieli- ja kirjoittamiskonsultointi sekä asiantuntijaviestintäkanavan luotsaaminen.

Ninan tavoitteena on herätellä ihmisiä ja organisaatioita ymmärtämään, että organisaation toimintaa voidaan kehittää vain, jos jokaisen ammattilaisen viestintäosaaminen on ajan tasalla. Vapaa-aikansa hän viettää mm. leipoen ja matkustellen.

Ota yhteyttä: nina.m.finell@gmail.com
Twitter
LinkedIn


Voit ottaa meihin yhteyttä myös lomakkeella.